Hatha Yoga

Yoga heeft als doel het verbinden van lichaam en geest door middel van de ademhaling. Een filosofie of levensstijl die je stilte, vrede en geluk brengt. Je hebt verschillende vormen en hatha yoga is onder andere de vorm van yoga die ik beoefen. Het is de vorm waarbij je alle spieren van je lichaam gebruikt door houdingen te doen. De houdingen zijn erop gericht je bewust te maken van je lichaam en je adem.

Ademhalingsoefeningen helpen je om je te concentreren op je lichaam, de spieren en de houding waarin je staat, waardoor er een betere balans ontstaat tussen je lichaam en de geest. Door op de juiste manier te ademen wordt ook het zuurstof gehalte in je lichaam hoger waardoor spieren en organen meer brandstof kunnen maken en kunnen krijgen. Het is een ideale manier om te onthaasten, stress te verminderen en de algehele gezondheid te verbeteren.

Door meer in contact te komen met jezelf, even te pauzeren in je hectische leven, krijg je tijd om stil te staan bij de wereld om je heen. De natuur, de dieren, de mensen en bij jezelf. Yoga helpt je om je meer verbonden te voelen met alles wat er is, wat een gevoel van voldoening geeft. Iets wat lastig uit te leggen is en wat je niet kan ervaren door dit alleen maar te lezen. Je moet het echt DOEN!

Prijzen
  • Proefles: €5,-
  • Losse les: €15,-
  • Maandabonnement (1 les per week): €40,-
  • Maandabonnement (2 lessen per week): €70,-
Lesrooster